Informatikai rendszerek kialakítása

Tevékenységünk kiterjed az informatikai környezet megtervezésére és kialakítására.

Ahhoz, hogy egy informatikai hálózat megkönnyítse, gazdaságosabbá tegye egy vállalat működését, alapos tervező munkára van szükség.

Szakmailag felkészülten, a felhasználó igényeit figyelembe véve több javaslat kidolgozásával készítjük el számítógépes és telekommunkiációs hálózatának tervét.

A tervezés utolsó fázisaként az igényeknek legjobban megfelelő tervet megrendelőinkkel ismertetjük. A gondos tervezés eredményeként készül el a korszerű hálózati megoldás. Törekszünk a legjobb, minőségi anyagok és hálózati eszközök felhasználására. A kiépített rendszer átadására ellenőrzés - igény esetén az adatátviteli jellemzők műszeres bevizsgálása - után kerül sor. Vállaljuk LAN, WAN, WLAN hálózatok kiépítését.

Amennyiben már rendelkezik kiépített hálózattal, de azt bővíteni, korszerűsíteni szeretné a fenntebb leírt folyamatok alapján ezt is elvégezzük.

A megrendelő igényei esetén biztosítjuk a kiépített hálózat számítástechnikai hátterét operációs rendszerekkel, felhasználói programokkal valamint telekommunikációs háttérrel, továbbá vállaljuk a folyamatos rendszerkarbantartást, rendszeradminisztrációt is.